RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil få vite konsekvensene

Når bydelsutvalget på Søndre Nordstrand i kveld skal se på budsjettkutt, vil de sette spesielt fokus på konsekvensene for fritidssektoren.

Søndre Nordstrand: Da arbeidsutvalget sist torsdag tok for seg budsjettjusteringen (kutt), ble de enige om å be administrasjonen legge frem en detaljert oversikt over konsekvensene ved det foreslåtte kuttet på fritidssektoren.

Også ungdomsrådet har uttrykt bekymring. Der mener de at ungdomstilbud må prioriteres i en bydel som Søndre Nordstrand som har såpass høye utgifter til barnevern. "Et kutt i fritidstilbudet til ungdom vil ikke kunne hjelpe barnevernsbudsjettet på sikt, snarere tvert imot vil dette medføre at utgiftene vil øke" heter det i ungdomsrådets uttalelse. De ønsker derfor at ungdomstiltak blir prioritert. "Å kutte midlene til fritidssektoren for å inndekke merforbruk vil på sikt kunne øke utgiften til barnevernet" heter det i ungdomsrådets innstilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere