RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil forlenge trikken fra Ljabru til Hauketo


FORLENGELSE: Det arbeides nå på Ljabru holdeplass, men det har per dags dato ikke noe med forlengelsesplaner fra Ljabru til Hauketo å gjøre.
FORLENGELSE: Det arbeides nå på Ljabru holdeplass, men det har per dags dato ikke noe med forlengelsesplaner fra Ljabru til Hauketo å gjøre. Foto: Foto: Simen Sundsbø
Mange har snakket om å utvide kollektivtilbudet sørover. Nå planlegges det fra Ljabru til Hauketo.

LJABRU/HAUKETO: Ruter kunngjør nå at de vil starte opp reguleringsplan og sende ut til offentlig ettersyn, planer om å forlenge Ekebergbanen fra Ljabru til Hauketo.

To alternativer

De som vil se den ferdige baneforlengelsen, må nok vente lenge, og det vil også ta en stund før de fysiske arbeidene kan komme igang. Men allerede nå foreligger to alternativer til hvordan man har tenkt baneforlengelsen kan gjøres.

Det ene alternativet går langs Ekebergveien, det andre i fjell lenger øst.

Informasjon

Ruter varsler at de er tidlig i prosessen.

Men det er bestemt at det skal avholdes informasjonsmøte om planprosessen.

I denne anledning blir det mulighet til å komme med innspill. Hauketo-folk vil temmelig sikkert juble over å få et nytt kollektivtilbud, mens folket på Nordstrand, som idag er brukere av Ekebergbanen, vil kanskje ha tanker rundt hvor fullt det kan bli på trikkene.

Si din mening

Nordstrands Blad vi følge opp denne saken når det foreligger noe mer konkret. Men si gjerne allerede nå hva du mener om forlengelsesplanene.

GI OSS DIN MENING I KOMMENTARFELTET UNDER SAKEN!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere