Vil forsikre seg om at undergang er nær

Asbjørg Hammer og Solveig Evang fra Heilo Vel gleder seg til undergangen fra Nydalen og opp til gangbroen over Ring 3 er på plass, men vil gjerne ha et møte med etaten om selve fremdriften.

Asbjørg Hammer og Solveig Evang fra Heilo Vel gleder seg til undergangen fra Nydalen og opp til gangbroen over Ring 3 er på plass, men vil gjerne ha et møte med etaten om selve fremdriften.

Nydalen-undergangen skal bygges til sommeren. – Vi vil forsikres om at alt går etter planen, og ber om møte med plan- og bygningsetaten, sier Heilo Vel.

NYDALEN: Etter å ha blitt utsatt igjen forrige sommer, skal utbygger av den mye omtalte Nydalen-undergangen fra Gunnar Schjelderups vei, under jernbanen og opp til Ring 3, sette i gang arbeidene til sommeren. Det går også frem av Plan- og bygningsetatens saksgang.

Men naboene i Heilo Vel føler seg ikke sikre på at ikke det også denne gangen vil skje forsinkelser, som igjen vil føre til ytterligere utsettelse av undergangen.

– Undergangen er virkelig noe Heilo Vel, og veldig mange andre, ser frem til og gleder seg til at kommer på plass. For å forsikre oss om at det nå virkelig blir bygging til sommeren, har vi bedt om et møte med plan- og bygningsetaten angående saken, noe vi gjorde henvendelse om lenge før jul. Likevel, vi har fortsatt ikke fått noen tilbakemelding fra etaten, og har sett oss nødt til å purre på en møtedato, sier leder av Heilo Vel, Solveig Evang, og legger til at vellet gjerne vil komme med innspill rundt sele utformingen av adkomsten fra/til vellets område.

– Slik det også går frem av etatens saksliste, har blant annet Jernbaneverket ennå kommet tilbake til etaten og utbygger med dato for når byggingen kan starter. Vi vil forsikre oss om at det nå ikke enda en gang skjer ting som forsinker undergangen, sier Evang.

NAB har vært i kontakt med Plan- og bygningsetaten, som kommer tilbake med svar vedrørende beboernes ønske om møte med etaten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.