RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil fortsette Groruddalssatsing, men gir 35 millioner mindre

– Vi foreslår å sette av 15 millioner kroner i 2017, for å markere at vi er villige til å legge penger på bordet for Groruddalen, sier byrådsleder Stian Berger Røsland.

OSLO: Da byrådet la fram til forslag til budsjett for 2014, og økonomiplan for de neste fire årene, legger de også opptil en åpning for å fortsette en slags Groruddalssatsing.

LES OGSÅ: BYRÅDET: – Hvis alle får, går vi konkurs

Satsingen, som har betydd 50 millioner kommunale kroner, og 50 millioner kroner fra staten i året, opphører 2016.

– Fra kommunens side er vi villig til å fortsette denne satsingen, sier Røsland, om midlene byrådet nå har avsatt i budsjettet for 2017.

– Det er 35 millioner kroner mindre enn de har i dag. Hvorfor så lite?

– Det er først og fremst viktig for oss å markere at vi vil fortsette å sette penger i dette, sier byrådslederen og understreker:

– Vi har tre år igjen og diskutere oss frem til et beløp. Det viktigste for oss er som sagt å markere at vi vil dette, sier han om Groruddalssatsingens fremtid.

LES OGSÅ: Groruddalssatsing: Nå må det handler om å få folk i jobb

Det er kjent at lokalpolitikerne i de fire groruddalsbydelene Alna, Bjerke, Stovner og Grorud er opptatt av å forlenge satsingen.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere