RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil fremme fast hjemmehjelp

FrP vil fremme forslag om fast hjemmehjelp når Nordstrand bydelsutvalg samles på torsdag.

Nordstrand: I en pressemelding står det at Nordstrand FrP vil at brukere som velger kommunale hjemmehjelpere også skal få sin faste hjemmehjelper å forholde seg til. Partiet vil under BU-møte på torsdag be om at bydelsdirektøren legger frem en plan for bydelsutvalget for å få dette til.

Vi vil fremme dette på neste BU-møte fordi mange som har kommunal hjemmehjelp opplever at det kommer til dels mange forskjellige mennesker inn i hjemmet deres, sier BU-leder Ulf Stigen (FrP).

I pressemeldingen står det videre at de fleste som velger privat hjemmehjelp oppgir at den viktigste grunnen til at de velger privat, er at det er de samme personene som kommer hver gang.

Når de private får det til, må jo også bydelens egen tjeneste få dette til. Resultatet kommer til å bli et løft for hele omsorgssektoren, konkurransen kommer til å bli positiv både for de kommunale og de private hjemmehjelperne, sier Stigen. En av fire mottar nå privat hjemmehjelp i Bydel Nordstrand noe FrP mener er oppsiktsvekkende.

De eldre må få det de fortjener. De bør behandles med verdighet og respekt, sier gruppeleder fra FrP, Ulf Stigen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere