Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil gå helt til topps

Slik så den bæraktige signaturdrikken til Jannicke ut da hun laget den til dommerene. FOTO: Ingri M. Johnsen
Slik så den bæraktige signaturdrikken til Jannicke ut da hun laget den til dommerene. FOTO: Ingri M. Johnsen
I fjor ble det en tredjeplass i NM-finalen i barista. Denne gangen går hun for gull.

Jannicke er svært så fokusert under årets konkurranse. FOTO: Ingri M. Johnsen

ST. HANSHAUGEN: 20-åringen som er daglig leder på MOCCA kaffebar og brenneri bruker nå hvert ledige sekund til å terpe og perfeksjonere på kaffedrikkene hun skal presentere under årets NM i barista.

– Det var litt lettere å tenke mer på hva man ville ha ut av konkurransen, og ikke være så nervøs for dommerene som i fjor, sier Jannicke M. Johansen.

Hun var en av de som hadde en realtivt komplisert signaturdrikk under årets NM-kvalik.

– Jeg hadde en kaffe med bærpreg, uten å overskygge kaffen. Brukte en håndholdt filterbrygger som jeg silte vann med solbær og moreller gjennom, og i kaffefilteret hadde jeg tørkede tranbær og manjarisjokolade for et ektra preg på kaffen, sier Jannicke som er spent før finalen.

Forventningene derimot går opp og ned.

– På den ene siden har jeg høye forventniger til meg selv, mens på den andre siden tør jeg ikke satse på noe. Nå kan jeg bare håpe at ting går min vei, avslutter en litt nervøs Johansen.

Senmifinalen holdes 22-23 april og seks stykker går videre til den store finalen 24 april.


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!