RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil gi ansatte fri dersom VIF taper


VIKTIGE OPPGJØR ER VERST: David Eriksen syntes tap i viktige oppgjør er vanskelig.
VIKTIGE OPPGJØR ER VERST: David Eriksen syntes tap i viktige oppgjør er vanskelig.
Tidligere «Idol»-dommer David Eriksen mener at søndagens hatoppgjør mot Lillestrøm må vinnes for både laget og supporternes del.

OSLO: Det er ikke bare ham som tar utfallet av kampen på største alvor.

I rettssal 127 på Tinghuset sitter Vidar Lind Iversen, strafferettsadvokat og «hardcore» Vålerenga-supporter siden 70-tallet. Som advokat er det ikke lett å ta seg fri som man føler for om Vålerenga taper en viktig kamp, men tap går heldigvis ikke like lett innpå advokaten nå som det gjorde tidligere.

 – Før satt tap i mange dager, nå føles det heller ut som at man blir bedøvet om laget taper. Man blir gjerne det når man har vært supporter en stund og opplevd en del av både medgang og motgang, sier Iversen.

Det er ikke David Eriksen helt enig i.

– Som regel får man en natt å sove på når man er skuffet etter dårlig resultat i en kamp, men det går veldig inn på meg når de taper, jeg blir så innmari skuffet. Det har vært altfor mange av de dagene i år, sier Eriksen oppgitt, og legger til at spillerstallen Vålerenga har burde klare å gjøre det bedre.

LES OGSÅ: Supporterne håper på Kjetil Rekdal

Klare for kamp

På søndag er Iversen å finne på Ullevaal Stadion for å se kampen.

– Jeg drar på alle hjemmekampene og er klar for kamp i helgen. Jeg regner selvfølgelig med seier over Lillestrøm, sier Iversen.

Eriksen derimot reiser til Argentina denne uken, og får ikke sett kampen på stadion.

Jeg må fikse så jeg får sett den på nettet, det er jo en kamp man må få med seg. Vålerenga må stå frem i lokaloppgjøret og få frem gnisten. De må spille for æren og supporterne, sier Eriksen.

LES OGSÅ: – Det er himmel eller helvete

Ville ikke stå opp dagen etter

Noen ganger er det ekstra vanskelig å stå opp etter et tap, det har Eriksen opplevd.

– Mot Rosenborg for noen år siden satt Aksel Hennie og jeg med øl og hjemmelaget pizza, og så ble Freddy (dos Santos) utvist og vi tapte. Den kampen satt lenge i kroppen, det var ufattelig trist. Den mandagen ville jeg ikke på jobb. Tap er ikke noe som bare går bort, det er virkelig vondt, sier Eriksen.

– Oppgjør som betyr noe er de vanskeligste skuffelsene å bli kvitt. Hvis en av de ansatte her hadde sendt meg en melding etter et tap i et viktig oppgjør og bedt om fri dagen etter, da tror jeg at jeg hadde godtatt og gitt personen fri, ler Eriksen.

LES OGSÅ: – Vi har ikke vært gode nok

LES OGSÅ: Her får Fellah ny bot
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere