Vil gi Bastionen mer innhold

Lørdag ble det utnevnt nytt styre i Lyns supporterklubb Bastionen. Stikkord er "flat struktur" og høyere kvalitet i alle ledd!

Nordre Aker: - Vi skal fortsette alt det positive arbeidet som er gjort de siste årene. Målet er ikke nødvendigvis å vokse veldig mye i antall medlemmer, heller å sørge for at de som allerede er med i Bastionen synes det er morsomt og givende å være med. Vi skal få enda flere til å synge på stadion, og få flere til å bli med på bortekampene, sier Lene Moen Tønnesen.

Nytt og gammelt

Selv er hun oppvokst på Grefsen og bor på Bislett, altså ekte innfødt i Lyn-land. Nå er hun utnevnt til informasjonsansvarlig i det nye styret som består av en god del helt nye fjes og noen solide gamle travere som kan Bastionen inn og ut. En lykkelig blanding, tror Lene, som gleder seg til å gyve løs videre.
- Bastionen har vokst bratt i medlemstall de siste årene. Nå er målet altså å tilføre enda mer innhold for oss som er med. Klarer vi det, så tror vi veksten videre vil komme av seg selv. Det må bli enda kulere å heie på Lyn. Vi vil at det skal føles selvfølgelig for folk i Oslo vest å heie på klubben sin. Bor du i Fredrikstad er det ingen som lurer på hvilken klubb du heier på. Sånn skal det bli i våre deler av Oslo også, sier Lene med håp og tro i stemmen.

Blåser i trendy

- Vi er ikke ute etter å være trendy. Vi er opptatt av å bli oppfattet som en viktig del av det å være fra våre deler av Oslo. Det er ingen umulighet. Lyn legger ned et kjempearbeid for å komme nærmere folk flest. De gjennomfører skolebesøk og er til stede der folk møtes. Vi jobber etter de samme prinsippene, og ser at det nytter. Vi skal vise hvem vi er til for. Og ser at ikke minst de unge favner om laget. Naturlig nok. Vi heier på det beste laget. Lyn spiller morsom fotball det er morsomt å være på tribunen, og det er masse hyggelige mennesker både i klubben og i Bastionen, reklamerer Lene Moen Tønnesen.
Informasjonssjefen i Bastionen synes det er trist å se hvordan klubbene i eliteserien kaster trenerne sine i år, og er glad for at Henning Berg sitter så trygt i Lyn. Hun mener det er bra å ha en så profilert trener, og at kontinuitet er viktig.

Glade i Berg

- Jeg er kjempeglad i Henning, det er kult å ha ham på trenerbenken, sier Lene. Hun er slett ikke fornøyd med de idrettslige resultatene i år. Syvendeplasser er lite egnet til å trekke de helt store hordene med supportere. Men hun forstår at skader og mange unge spillere skapte problemer i år. Og tror på bedre tider neste år. Hun synes det skal bli spennende å følge spillere som Espen Hoff, mannen Bastionen kåret til årets spiller, og nyinnkjøpte Kim Holmen som hun håper skal bøtte inn mål.
- Når det er sagt: For oss i Bastionen er det laget som helhet, og ikke enkeltspillere, som virkelig betyr noe. Spillere kommer og går, slik vil det alltid være. Men Lyn har noe unikt, nemlig samarbeidet med NTG. Vi synes det er spesielt morsomt å se spillerne derfra blomstre, avslutter Lene Moen Tønnesen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.