RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha bad på Rommen

Leder i Oslo Venstre, Toril Berge fra Tonsenhagen, er svært godt fornøyd med programmet som årsmøtet vedtok sist helg. Ikke minst satsingen på en rekker Groruddalssaker.

TONSENHAGEN: – Opplevelsen av et vellykket årsmøte med friske debatter rundt forslagene som endte i et grundig Osloprogram sitter fortsatt godt, sier leder i Oslo Venstre, Toril Berge på telefon dagen derpå.

Oslo Venstre har doblet medlemstallet siden siste valg.


– Og ikke bare har vi blitt mange flere, men de nye som har kommet til er også svært så aktive, sier Venstrelederen som bor på Tonsenhagen.

Hun er også bystyremedlem for partiet og sitter i Helse- og sosialkomiteen.

Mange av sakene er videreføring og nypoleringer av Oslo Venstres hovedprioriteringer hittil. Sånn som storsatsing på kollektivutbygging, og en Osloskole som fortsatt skal være landets fremste.

Oslo Venstre har også bestemt seg for å kjempe for en rekke Groruddalssaker.

– Trikk til Tonsenhagen, bane til Ahus og ekstra støtte og oppfølging av skoler med høy minoritetsandel sier Toril Berge og legger til:

– Og ikke minst så har vi gått inn for svømmehall på Rommen.


Hun påpeker at de ikke kommer til å gi opp kampen for å få Alnaelva opp i lyset.

Ellers var Grorud Venstre veldig aktive i helga og sørget for at årsmøtet vedtok kvalitetsheving i Oslos barnehager, og ikke minst slo årsmøtet fast at det er bydelsutvalgene som bør være ansettelsesmyndighet for bydelsdirektør, og at kommunale ledere bør ansettes på åremål.

Toril Berge er også Oslo Venstres 2.-kandidat til bystyrevalget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere