Vil ha flere toaletter til folket

Slike offentlige toaletter hjelper folk til å få lettet trykket. Rune Aale-Hansen vil ha flere av denne typen.

Slike offentlige toaletter hjelper folk til å få lettet trykket. Rune Aale-Hansen vil ha flere av denne typen. Foto: ARKIVFOTO

De siste årene har Oslo fått flere nye avanserte offentlige, og reklamefiansierte toaletter. Bystyrekandidat Rune Aale-Hansen (H) vil at vi skal ha tilgang til slike toaletter.

SENTRUM:– Vi må få reklamefinanseierte toaletter på egnede steder, over hele byen, sier Aale-Hansen.

Selv har han tidligere tatt initiativ til at det ble lagt et offentlig og reklamefinanisert toalett på St.Hanshaugen.

– I indre by har det de siste årene vært prøveordning med reklamefinansierte toaletter bl.a. i Sofienbergparken og på St.Hanshaugen.

– Toalettene er fine, de fungerer bra og ikke minst bidrar til mer hygge og kos for alle som bruker parkene og offentlige rom. Ettersom de er reklamefinansiert koster de ikke kommunen mye penger, sier Aale-Hansen.

Sommeren, og folk som trekker til parkene, byr på utfordringer. Flere steder tyr folk til buskene når de skal lette på trykket.

– Erfaringene er så gode at vi må innføre denne ordningen over hele Oslo, slik at vi kan få på plass flere reklamefinansierte toaletter som dekker behov til folk i byen vår. Det kan godt være at vi ikke bare skal ha dem i parkene, men på andre egnde steder hvor det er mye folk.

Del på Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.