RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha igjen butikken på Munkelia

I sommer stilte vi spørsmål om den stengte RIMI-butikken på Munkelia. Nå følger beboere opp.

Lambertseter: Jeg tillater meg på vegne av mange frustrerte naboer og meg selv å ta opp problemet med den stengte RIMI-butikken i Langbølgen på Munkelia, skriver Øivin Dahl til oss.

I våres kom ryktene om oppussing og butikken ble stengt til påske. Vi fikk beskjed om at det skulle åpnes en ICA-butikk i september/oktober.

Men som man kan se har det ikke skjedd noe.

Jeg har gjort en henvendelse til ICA-kjeden med spørsmål om det vil skje noe, og etter purring har jeg nå fått et svar, sier Dahl.

De sier at de dropper den nye butikken grunnet dårlig omsetning. Det siste skjønner de fleste i nabolaget godt så dårlig som denne forretningen var.

Men den var altså et lokalt tilbud, og det vil de nærmeste gjerne ha tilbake. Det de nå undres på er om det kommer en annen aktør på banen.

Butikklokalet har jo en strategisk beliggenhet og med gode parkeringsmuligheter, sier Dahl.

Det bor mange eldre i nærheten. Bare Munkelia borettslag har nesten 400 leiligheter. Og Langbølgen er en gjennomfartsåre og butikken ligger jo rett ved T-banestasjonen.

Nå engasjerer altså beboerne seg for å få en ny butikk.

Det må da lønne seg å få inn noe "matnyttig" her, sier Øivind Dahl.

Vi blir ganske lange i armene ved å trave rundt til andre butikker. Det har foreløpig ikke lykkes Nordstrands Blad å få bekreftet eller avkreftet om det kommer en ny butikk på Munkelia slik beboerne ønsker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere