Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha klubbhus til Bislett stadion

ØNSKEDRØM: Erik Bagle i Oslo Idrettslag vil gjerne tilbake til Bislett stadion.Foto: Anne Marie Huck Quaye
ØNSKEDRØM: Erik Bagle i Oslo Idrettslag vil gjerne tilbake til Bislett stadion.Foto: Anne Marie Huck Quaye
Bydelsutvalget vil ha Oslo Idrettslag tilbake til Bislett stadion. – En ønskedrøm, sier en håpende leder, Erik Bagle.

Leder av Oslo Idrettslag, Erik Bagle, ønsker seg til Bislett stadion. Foto: Anne Marie Huck Quaye

BISLETT: Vi er veldig positive til det, hvis det lar seg gjøre, sier lederen i Oslo Idrettslag Erik Bagle. Bydelsutvalget gikk enstemmig inn for å slippe Oslo Idrettslag inn på Bislett stadion på forrige bu-møte, det var der de opprinnelig holdt til før i tida.

Det vlle vært en strålende løsning for oss. Men vi tror nok at det ligger et godt stykke frem i tiden, fortsetter lederen som forteller at de ble lovet erstatningslokaler da nye Bislett stadion skulle bygges. Klubben holder nå til i små lokaler på Jordal.

Usikkert

Det er ikke lokalpolitikernes ansvar å avgjøre om hvorvidt Oslo Idrettslag får være på Bislett stadion, men et samlet bydelsutvalg er likevel et bra utgangspunkt, mener Bagle. Lokalavisen har tidligere skrevet om Oslo Idrettslag sitt store ønske om å komme tilbake til bydelen igjen.

Vi har veldig stor tilknytning til St. Hanshaugen og Bislett, sier Bagle. Lokalavisen fikk ikke tak i noen i Idrettsetaten for å få en uttalelse i saken.

Helst i bydelen

Oslo Idrettslag leide klubblokale i Nordre Sving Bislett i perioden 1964 - 2004, det vil si i 40 år. Oslo Idrettslag er et av landets eldste Bagle forteller at klubben har opp gjennom årene fått en formidabel samling av pokaler og andre klubbgjenstander, så et noe større lokale enn dagen s 19 kvadratmeter hadde vært flott.

Vi ønsket oss jo tidligere også til Bjørnehuset på St. Hanshaugen, men dette gikk ikke i orden, sier Bagle som først og fremst ønsker seg til et lokale innen bydelens grenser.

Han minner om at Oslo Idrerettslag, tidligere Kristiania Idrætsforæning, i sin tid var med på å anlegge Bislett stadion.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!