*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha «metro-standard» på linje 5

MÅ FÅ PENGER: Bydelspolitikerne i Bydel Stovner etterlyser penger til metro-standard på linje fem.Her fra Stovner stasjon i fjor.

T-baneutbyggingen på linje 5 har stoppet opp. Bydelsutvalget etterlyser penger.

STOVNER: Bydelsdirektør Maria Brattebakke i Bydel Stovner skriver i sitt saksfremlegg til Bydelsutvalget at det i de senere år har vært arbediet med rehabilitering, bedret tilgjengelighet og iniversell utforming av T-banens linjer i Groruddalen.

Del på Facebook

Mangler penger

– Arbeidet synes å ha stanset opp. Stasjonene Romsås, Vestli og Stovner som skulle vært påbegynt i år, er alle utsatt. Manglende ressurser er årsaken, skriver Brattebakke.

Bydelsdirektøren mener Rådhuset må kontaktes, og at pengene må fremskaffes. Stasjonene på linje fem må sikres penger, slik at hele bane fem får metro-standard.

Samtlige stasjoner ligger inne i Groruddalsatsingen, hvor staten og Oslo kommune samarbeider om å bedre fysiske forhold og levestandard i dalen.

Alle ga støtte

Bydelspolitikerne hadde ingen problemer med å si seg enige med administrasjonen under møtet torsdag. Samtlige partier stiller seg bak ønsket om å få de tre stasjonene klare. Snarest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag