RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha OL til Grorud-dalen

Ordfører, Per Ditlev- Simonsen, la tidligere denne uken fram Oslos konsept for OL 2018. Skiskyting i Lillomarka og snowboard i Grefsenkollen var en del av den storstilte planen.

GRORUDDALEN: Planen for et eventuelt vinter-OL i Oslo ble presentert i Oslo Rådhus på mandag.

Oslo + Lillehammer = sant

De nordiske grenene er planlagt å gå av stabelen i Oslo, mens alpinøvelsene vil bli lagt til Lillehammer. "Vi skal vise oss fram for verden, ved å la verden vise seg fram hos oss", er Oslos konsept.
Dette er en stor tanke. Det er ikke bare idretten som vil stå i fokus, men også kulturen. Forståelse, respekt og toleranse blir dermed viktig, sier kommunikasjonsansvarlig i Oslos OL-komité Stine Lise Hattestad til Lokalavisen Groruddalen.

Skiskyting i Lillomarka

Det er planlagt å legge skiskytingen til Lillomarka ved det nedlagte Oslo pukkverk på Grorud, mens øvelsene snowboard, freestyle og skicross vil bli lagt til Grefsenkollen og Wyllerløypa. Hvor de ulike grenene vil bli arrangert er ikke bestemt.
Først i 2011 bestemmer IOC seg for hvem som får tenne OL-ilden i 2018.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere