*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha P-forbud

17. januar var det en trafikkulykke i Ravnåsveien på Holmlia. Nå fremmes det ønske om P-forbud på begge sider mellom kirkeinnkjørselen og gangfeltet ved Ravåsveien 1-3. Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen

Ravnåsveien på Holmlia mellom Holmliaveien og innkjøring til kirken er både uoversiktlig og trafikkfarlig. Nå fremmes forslag om P-forbud på begge sider.

HOLMLIA: «Bydelsutvalget peker på at det på grunn av uforsvarlig parkering stadig oppstår farlige situasjoner i deler av Ravnåsveien. Bydelsutvalget ber derfor om at det blir parkeringsforbud mellom gangfelt ved innkjøringen til Holmlia kirke og gangfelt ved innkjøringen til Ravnåsveien 3.»

Det er Rune Eriksen (A) som med dette vedtaksforslaget tar saken opp i bydelsutvalgets organer. Han håper å få hele BU med på at en slik henvendelse gjøres til politi og Samferdselsetaten.

Ravnåsveien er både mye trafikkert og har bussrute. Kombinasjoin av svingete vei og parkerte biler resulterer i trafikkfarlige situasjoner. I fjor kjørte en buss i grøfta her, og i midten av januar var det, som Nordstrands Blad omtalte, en trafikkulykke her.

– Hvis en bil møter buss her, må en av dem kjøre opp på fortauet. Selv med 30 km/t grense kan det være vanskelig å stoppe i tide, særlig på vinterføre, sier Eriksen som håper på rask reaksjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.