RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha penger til nytt banedekke på Rustad


Britt Inglingstad og Østensjø Venstre ber bystyregruppen sin om hjelp til å løse kunstgresskonflikten på Rustad.
Britt Inglingstad og Østensjø Venstre ber bystyregruppen sin om hjelp til å løse kunstgresskonflikten på Rustad. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen
Østensjø Venstre vil ha midler til nytt og mer miljøvennlig banedekke på Rustad i 2011.

RUSTAD: – Vi i Østensjø Venstre registrerer at forutsetningene for bruk av kunstgressbanen på Rustadfeltet har endret seg i de årene som har gått siden kunstgressbanen ble anlagt i 2004, og at det banedekke som ble valgt den gangen kanskje ikke er forenlig med dagens miljøkrav, sier Britt Inglingstad.

Inglingstad representerer Venstre i Østensjø bydelsutvalg, og forteller at lokalpartiet nå har engasjert seg i kunstgresskonflinkten på Rustad.

– Vi er opptatt av at forholdene, så langt det er forenlig med skjøtsel av Østensjø Miljøpark, skal ligge til rette for sambruk av områdene rundt Østensjøvannet, sier Inglingstad.

– Vi har oversendt problemstillingen til bystyregruppen i Oslo Venstre, som vil se på mulighetene for å legge inn midler til et eventuelt skifte av banedekket på Rustad kunstgress innenfor neste års Oslo-budsjett, sier Inglingstad.

– Vi håper at dette skal være mulig å få til, da vi tror at en slik løsning vil komme både breddeidretten i bydelen, med alle de ivrige, unge fotballspillerne på Rustad og Østensjøvannet til gode, sier Inglingstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere