RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Rekdal på banen mot Rosenborg

Ukas panel i Bohemen Live tror på en dramatisk cupseier mot Rosenborg. Kanskje trenger Vålerenga Kjetil Rekdal på banen?

BOHEMEN: Onsdag kveld møtes Vålerenga og Rosenborg i cupen, og panelet i Bohemen Live har store forventninger. En cupfinale er siste sjanse til å vinne pokal i jubileumssesongen, og Espen Bjørneseth i Klanen tror han er en glad mann når han setter seg på bussen på vei hjem fra Trondheim etter kampen.

– Jeg har en veldig god følelse på at vi reiser hjem med hendene over hodet og det største smilet du har sett. Vi er videre, sier han.

Bjørneseth gjester ukas episode av Bohemen Live sammen med Klanens talsmann Svein Erik Bakke og Sotahjørnets Rune Julsvik.

Er du på vår mobilversjon? Se Bohemen Live i eget vindu her!

Rekdal på banen

Panelet tror på en dramatisk kamp i Trondheim. Rune Julsvik slenger like godt straffesparkkonkurransen på bordet når programleder Christian Haksø lurer på hvilke spillere som overbeviser.

– Jeg tror Kongshavn avgjør dette med å redde tre straffespark, sier Julsvik.

Bjørneseth og Bakke tror også straffekonk er en mulighet. Og da vil Bakke ha reprise av en gammel klassiker.

– Jeg har vært med på straffedrama med Kjetil før, og det kan være moro. Jeg håper bare han har løst lisens, så han kan gå inn og si «Det e bedre at i score enn at du bomme» igjen, sier Bakke.

Se resten av diskusjonen om seiersoppskriften i videovinduet over!

HER KAN DU SE ALLE EPISODENE AV BOHEMEN LIVE!

Hatkamp mot Lillestrøm

Panelet i Bohemen Live diskuterer også det pinlige tapet mot Start, den nye backen Joseph Baffo, en overgang til Lyn og søndagens hatkamp mot Lillestrøm. Blir det bråk? Blir det seier? Blir det blussing?

Hele episoden av Bohemen Live ser du i videovinduet øverst! Der får du også video av høydepunkter fra de siste kampene og gamle minneverdige øyeblikk mot Lillestrøm.

Se høydepunkter fra Drøbak/Frogn - Vålerenga 2 her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere