RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha skiløyper - og kafé

Abildsø gård åpner gjerde grindene for skigåere. Hvis alt går etter planen kan de etterhvert også tilby nybakte boller på startstreken.

ABILDSØ: – Vi er positive til skiløyper, og samarbeider gjerne med Friluftsetaten. Dette handler om bedre planlegging, så fra neste vinter kan vi åpne grindene så det blir mulighet for skiløyper over jordene og inn til østensjøområdet, sier daglig leder Asgeir Føyen på Abildsø gård.

Han opplyser at de allerede har tenkt på dette, i forbindelse med planleggingen av et nytt produksjonsbygg i nærheten av trafostasjonen. Her ønsker de seg også en liten kafébutikk meg egenproduserte varer.

– Vi er i dialog med Byantikvaren for å finne en egnet plassering, og tenker faktisk på muligheten for å tilby tur- og skigåere noe varmt å drikke og en fersk bolle, sier Føyen.

Han håper på en avklaring med Byantikvaren i løpet av noen uker.

– Det er viktig å finne riktig lokasjon i henhold til fredningstiltaket, og at bygget blir riktig i forhold til øvrig bebyggelse og muligheten for skiløyper, kafé og så videre, sier Føyen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere