RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha svar om deponikostnader


Aud Kvalbein (KrF) ønsker en orientering fra Miljøbyråd Jøran Kallmyr om kostnadene i forbindelse med deponeringen av slam ved Malmøykalven. Foto: Øystein Dahl Johansen
Aud Kvalbein (KrF) ønsker en orientering fra Miljøbyråd Jøran Kallmyr om kostnadene i forbindelse med deponeringen av slam ved Malmøykalven. Foto: Øystein Dahl Johansen
Varaordfører Aud Kvalbein (KrF) ber nå miljøbyråd Jøran Kallmyr (Frp) svare på hvor mye deponeringen av slam i dypvannsdeponiet har kostet.

NORDSTRAND/RÅDHUSET: – Nå begynner vi å se at prosjektet nærmer seg slutten og da er det på tide å trekke linjene tilbake til høsten 2005 da saken ble diskutert i bystyret, sier Aud Kvalbein.

I denne diskusjonen var blant annet kostnader avgjørende for hvilken deponeringsløsning man valgte.

– Jeg synes det er på plass med en skikkelig orientering for bystyret over kostnadene og hvem som har bidratt med hva, sier varaordføreren.

I brevet til Kallmyr spør KrF-politikeren blant annet om hvor mye som er mudret, deponert og tildekket, hvor mye det har kostet og hvor mye Oslo kommune og andre har betalt for de ulike delene av prosjektet. Kvalbein stiller også spørsmål om videre tildekking og overvåking av deponiet.

Vanligvis skal det svares på slike spørsmål fra politikere i løpet av noen uker, men Kvalbein tror miljøbyråden kan trenge noe mer tid denne gangen.

– Men de burde jo har oversikt over kostnadene. Hvis de bruker lang tid er det et dårlig tegn, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere