RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha tilbake gangveien nå

Tilgjengeligheten i området rundt Stenbråten skole på Mortensrud er svært begrenset grunnet flere anleggsarbeider. Men verst er det at gangveien er sperret.

Mortensrud: Vi kan ikke vente i bortimot to år på at gangveien fra Martha Steinviks vei, forbi barnehagen og til Mortensrudveien skal kunne tas i bruk igjen, sier Arild Andersson (H), leder av bydelens tekniske komité.

OBOS kan ikke bare få ta seg til rette og beslaglegge denne gangveien så lenge de skal bygge Mikkelshøgda borettslag. Nei, de må finne en annen anleggsvei slik at det blir mulig for folk å kunne gå trygt.

Andersson har tatt opp saken med helseavdelingen/helsevernkonsulenten i bydelen og krever at gangveien gjenåpnes umiddelbart. Slik det er nå, er den stengt med skilt, gjerde og låst port rett opp for rundkjøringen i Martha Steinviks vei.

Her er det snakk om å ta en belyst og asfaltert gangvei som mange bruker og gjøre den om til en avstengt byggeplass, sier en indignert Arild Andersson.

OBOS" byggentreprenør får bruke sin fremtidige innkjørsel i Mikkelshøyden for å fåopp de tre blokkene i skråningen.

Andersson forteller at mange faste brukere av gangveien har beklaget seg og de krever å omgående få tilbake den trygge gangveien mot T-banen og senteret.

Ekstra ille er det i området nå, i og med det både pågår byggearbeider på Stenbråten naturbarnehage, og det fremføres fjernvarmeledninger. Dermed er det gjerder og sperringer flere steder slik at tilgjengeligheten er svært begrenset.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere