*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha tilbake servicebussen!

Vi har jo Østensjø-ringen, men det er ikke det samme. Den går ikke der servicebussen fra Tveita til Manglerud gikk, og for det første er det langt mellom holdeplassene.

Ta holdeplassen nederst i Vetlandsveien, der stopper bussen ved den lange bratte trappa som ofte er isete og full av snø. Det er ikke godt å komme ned der for folk med rullator.

Og kan det lønne seg å kjøre den bussen to ganger i timen? Det sitter en eller to personer i den. Før var servicebussen ofte full og vi kom dit vi skulle. Nå må vi skifte over til t-bane, og den har som regel kjørt og vi må vente.

Tore Bogen sa i Nordstrands Blad at de hadde fått få protester etter omleggingen. Jeg har skrevet to brev og det har flere gjort, og vi har sendt flere hundre navn med underskrifter.

Men det bryr ikke sporveiene seg noe om. Dere kunne spørre oss som er avhengige av bussen hvordan vi vil ha det. Nei, vi har ikke fått svar engang. Er det noe vi er fornøyd med, så blir det fjerna og tatt fra oss. Og servicebussen fra Tveita til Manglerud var alle fornøyd med. Nå er ingen fornøyd.

Tenk på alle 80- og 90-åringene som ikke kommer til butikken for å handle mat, eller til lege og apotek. Jeg har krangla med sporveiene før jeg, den gangen vi mista servicebussen i kroken. Og den kom tilbake. Og jeg gir meg ikke nå heller. Så lenge det er liv er det håp. Det er lov å snu for sporveiene. Servicebussen vil vi ha tilbake!Borghild Klingenberg

Skøyenkroken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag