*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha vedtak om Majorstuen stasjon

Bydelsentusiasten Svein Danielsen vil at bydelsutvalget på Frogner fatter et vedtak om at Majorstuen stasjon skal ligge under bakken.

Majorstuen: Jeg savner initiativ fra bydelspolitikerne, sier Svein Danielsen. Han ønsker at bydelsutvalget fatter vedtak om å få T-banestasjoner under bakken, både på Valkyrien (i forbindelse med Majorstuen stasjon) og i Homansbyen, og mener det viktigste nå er å få et prinsippvedtak vedtatt slik at ikke det blir diskusjon om hvor stasjonene skal være, men heller hvordan det skal løses.
Under charretten i 2004 fikk vi helt klare synspunkter fra bydelen med tanke på hva folk vil ha. Alle vil ha stasjonene under bakken. Det er ikke noe poeng å ha en charrette hvor folket blir hørt hvis det i ettertid ikke blir tatt hensyn til, sier Danielsen. Han er ikke særlig imponert over Plan- og bygningsetatens arbeid i denne saken.
Jeg forstår ikke at de kan ha gjort noe som helst av det de lovet oss på møtet i 2004, og på meg virker de tafatte, sier han.
I fjor presenterte han i samarbeid med Fremskrittsparti-politikeren Ole Malmsten et forslag om en storstue med kjøpesenter på Majorstuen. En slik plan er selvfølgelig også avhengig av at Majorstuen stasjon blir flyttet og tomten frigjort.
Storstue eller ikke, det viktigste nå er at vi får et prinsippvedtak om at stasjonene blir lagt under bakken. Nå er det valgår, og det bør være viktig for politikerne å vise beboerne i bydelen hva de mener. De politikerne som ikke har bestemt seg i saken, gjør ikke jobben sin, sier Danielsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.