RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil hjelpe funksjonshemmede

BYDEL FROGNER: En spørreundersøkelse blant partienes 1. kandidater til bydelsutvalget på Frogner, viser en vilje til å hjelpe handikappede.

Spørreundersøkelsen er gjennomført av Rådet for funksjonshemmede i Bydel Frogner.

Som det eneste partiet har Senterpartiet valgt å ikke besvare undersøkelsen. Rådet ser positivt på at alle de andre partiene har gitt gode og utfyllende svar. Svarene tyder på at de fleste partiene ønsker bedre forhold for funksjonshemmede.

De fleste partiene ønsker en strengere håndheving av kravet om tilgjengelighet til utesteder.

Tap av skjenkebevilling

Lengst går Venstre og RV. Førstnevnte ønsker å få lovhjemmel for å kunne ta skjenkebevillingen fra utesteder som ikke er tilgjengelige for alle. RV sier at de kategorisk vil nekte dispensasjon fra kravet om tilgjengelighet for skjenkesteder.

Følges dette opp?

Vi er mange som er opptatt av forholdene for funksjonshemmede i Bydel Frogner. Våre folkevalgte, både i bydelsutvalg og bystyre, kan bidra til at disse forholdene blir best mulig. Da gjelder det at vi velger de politikerne som bidrar best, sier NHFs representant i Rådet, Magnhild Sørbotten. Hun presiserer at Rådet vil følge nøye med i neste periode - for å sjekke at politikerne etterlever det de lover i denne undersøkelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere