*Nettavisen* Nyheter.

Vil Høyre innføre byggestopp i Oslo?

Ordførerkandidat Fabian Stang og byrådsleder Erling Lae mener innvandrere må integreres bedre før Oslo kan ta i mot nye. Dette er nye signaler fra Høyre. Bare for et halvt år siden hadde finansråd André Støylen i Laes byråd en artikkel med overskriften "Oslo med rom for enda flere". Han forsto godt hvorfor nye mennesker flyttet til Oslo hver dag, og mente vi måtte være åpne for dem. Han regnet med at i 2025 ville byen ha 625.000 innbyggere, og at det ville byen fint makte å håndtere. Støylen visste selvfølgelig at over 90% av befolkningsveksten i Oslo de siste 10 år skyldes innvandrere fra den tredje verden, og at innvandrere vil utgjøre brorparten av økningen til 2025.

Støylen og Oslo Høyre vet selvfølgelig også at det bare er en måte som kan brukes for å begrense innflytting av innvandrere til Oslo. Det er å innføre byggestopp i byen. Uten flere nye boliger vil innflytting av etniske nordmenn og innvandrere etter hvert avta.

Mange innbyggere i Oslo er derfor sikkert interessert i svar på spørsmålet: Vil Høyre innføre byggestopp i Oslo?Knut Elgsaas

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.