RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STØTTE Shahbaz Tariq (Ap) og Teddy Kjendlie (H) vil nå se om de kan finne en permanent løsning.
STØTTE Shahbaz Tariq (Ap) og Teddy Kjendlie (H) vil nå se om de kan finne en permanent løsning. Foto: foto: ARNE VIDAR JENSSEN

Vil ikke love penger

Bydelspolitikerne stemte mot kuttforslaget fra bydelsdirektøren, nå vil de jobbe for å finne en permanent løsning for Tirsdagsklubben og Moonshine.

SØNDRE NORDSTRAND: BU gikk imot bydelsdirektørens kuttforlag i april, men måtte likevel akseptere kuttene da bydelsdirektøren anket og fikk medhold i bystyret.

Da Stiftelsen Holmlia Nærmiljø samlet alle borettslagene på Holmlia til seminar på Klekken var også en del bydelspolitikere med, deriblant den nyvalgte BU-lederen Shahbaz Tariq og Høyres Teddy Kjendlie.

– Dette er et strålende eksempel på hvordan Frivillighetssentralen og Stiftelsen Holmlia Nærmiljø jobber. De er våkne og stiller opp når det trengs, sier Shahbaz Tariq.

Nå som han overtar roret i bydelen som BU-leder vil han se på hele saken på nytt.

– Jeg kan ikke love noe på budsjettet, men håper vi kan finne fram til en tilsvarende løsning som før, sier Tariq.

Også Teddy Kjendlie lover å jobbe for å finne løsninger for tilbudene for funksjonshemmede.

– Vi er opptatt av å støtte frivillige. I tillegg har et enstemmig BU sikret fortsatt støtte til Moonshine. Vi ønsker en forutsigbar ramme for dette og vil arbeide med dette under budsjettbehandlingen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere