RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke nedlegge klubber

I kveld skal bydelsutvalget på Søndre Nordstrand ta stilling til bydelsdirektørens innstilling om budsjettjustering. Ungdomsklubber kan bli berørt.

Søndre Nordstrand: Jeg har ikke fremmet forslag om nedleggelse av hele klubber, men det kan bli aktuelt å redusere driften, sier bydelsdirektør Turid Glærum. Vi snakker om et eventuelt kutt innen sektoren på 2 millioner kroner av et budsjett på 13-14 millioner.

Men kan det bli snakk om nedleggelse?

Mitt mål er å ikke nedlegge, men det er politikerne som må ta avgjørelsen.

Bydelsdirektøren sier at administrasjonen jobber sammen med klubbene for å finne løsninger som får minst mulig konsekvens for de unge.

Også tidligere har fritidsklubber på Søndre Nordstrand vært nedleggingstruet, og verst gikk det med Hallagerbakken på Holmlia. Den ble som kjent ofret under sparekniven.

Flere ungdommer har varslet Nordstrands Blad om at de vil møte i bydelsutvalget i kveld både for å fortelle hva de mener om kutt og høre hva som blir politikernes "dom".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere