RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke svare om enkeltsaker


BYDELSDIREKTØR: Kari-Anne Mathisen
BYDELSDIREKTØR: Kari-Anne Mathisen Foto: FOTO: ARKIV
Bydel Bjerke ønsker ikke svare på spørsmål om enkeltsaker, men mener de informerer godt nok om palliative plasser og innvilger slike plasser så lenge det er ledig.

BYDEL BJERKE: Bydelsdirektør Kari- Anne Mathisen mener bydelen informerer om palliative plasser etter en helhetlig vurdering av behov og innvilger plasser hvis det er ledig.– Ellers blir det gitt korttidsplass, hvor det også gis palliativ behandling, skriver Kari-Anne Mathisen i en e-post.

Kari-Anne Mathisen ønsker ikke å svare på om Paul Birger Nordland fikk tilbud om palliativ plass så tidlig som han burde, om de pårørende fikk informasjon om palliative plasser, om sykehjemstilbudet i Spania og rehabiliteringsplassen han fikk på Kingos gate sykehjem.

– Jeg ønsker ikke å gå inn i enkeltsaker, skriver Mathisen.

Følger forvaltningsloven

På spørsmål om bydelens saksbehandling er for byråkratisk svarer bydelsdirektøren at bydelen følger nødvendige retningslinjer og nødvendig saksbehandling i Oslo kommune.

– Bydelen følger saksbehandlingsregler i henhold til forvaltningsloven. Pasienter blir ivaretatt også i perioden med saksbehandling, skriver Mathisen.

– Usaklig

Kari-Anne Mathisen har tatt kommentarene de pårørende til Paul Birger Nordland har referert om Bydel Bjerke opp med de ulike institusjonene.

– Påstandene er usaklige og tatt opp med institusjonssjefen ved angjeldende institusjoner, som overfor bydelen beklager uttalelsen på det sterkeste, sier hun.

Bydelsdirektøren stiller seg spørrende til et spørsmål om hva bydelen kan lære av denne saken og følger den videre i dialog med ombudet.

– Bydelen er i dialog med Helse- og Sosialombudet og forholder seg til det i den videre behandling av saken, skriver Mathisen.

LES OGSÅ:

– Pappas helvete kunne vært lindret

– Fremstår unødig byråkratisk

Avlyser møte

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere