*Nettavisen* Nyheter.

Vil invitere 600 på kino

Studentene bak organisasjonen My Good Act, Jonas Borchgrevink Wetting og Halvard Bastiansen. FOTO: PRIVAT

To BI-studenter vil invitere 600 personer til gratis kinoforestilling på Coloseum lille julaften.

MAJORSTUEN: Studentene bak organisasjonen My Good Act, Jonas Borchgrevink Wetting og Halvard Bastiansen planlegger tidenes julefeiring i Oslo. De ser frem til å invitere over 600 brukere fra hjelpeorganisasjoner i oslo-området for en gratis kinoforestilling lille juleaften.

– Har du noen kroner?

De to er studenter fra entreprenørskapslinjen ved BI, og etablerte en frivillighetsorganisasjon høsten 2009. De har tidligere gjennomført flere vellykkede prosjekter med blant andre Fattighuset og Frelsesarmeens Slumstasjon som man kan se nærmere på deres hjemmeside.

– Prosjektene vi utfører er en del av et større bilde. Vi kommer snart til å lansere et helt nytt konsept som vil revolusjonere måten vi oppfatter hjelpearbeid på, sier Jonas til dittOslo.no

Studentene har jobbet mye med å få på plass avtaler, sponsorer og penger, men de mangler fortsatt en del og er avhengige av flere bidrag for å kunne gjennomføre julefesten.

– Vi har samlet rundt halvparten av pengene vi trenger for å leie Colosseum med rundt 1000 plasser. Oslo Kino har vært veldig behjelpelige og vi setter stor pris på samarbeidsviljen. Nå krysser vi bare fingrene for at vi så snart som mulig skal komme i mål med innsamlingen slik at vi kan begynne å planlegge selve forestillingen, sier Halvard.

Betal for flere

– En billett vil koste 200 kroner, da betaler man både for seg selv og tre andre. Vi håper spesielt bedrifter vil ta med sine ansatte på denne forestillingen! Om man er bruker av en hjelpeorganisasjon i Oslo-området og har dårlig råd, er det bare å kontakte oss for gratis billetter! Alle henvendelser kan sendes til jonasbw@mygoodact.com, avslutter gutta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.