RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vestli Vel vil jobbe for redusert trafikkbelastninger for sine medlemmer.
Vestli Vel vil jobbe for redusert trafikkbelastninger for sine medlemmer. Foto: ARKIVFOTO

Vil jobbe for Fossumdiagonalen

Vestli Vel gjennoppstår, og vil ha omtrent 18.000 medlemmer fordelt på 20 sameier og borettslag.

STOVNER: – Hovedmålet vil være å jobbe sammen for å lette arbeidsoppgavene til styrene i Vestli Vel, samt å kunne gjøre fellesinnkjøp for å kunne spare penger. Vi vil også jobbe for å styrke samholdet og gjøre Vestli til et bedre sted å bo, uttaler styreformann i Vestli Vel, Annstein Garnes.

Vestli sin tur!

Groruddalen har lenge vært forsømt av myndighetene, og det er på tide at Vestli Vel setter Vestli klarere på kartet, mener styreformannen.

– Vi vil ikke la oss avspise med noen få kroner gjennom Grorudalsatsningen, slik at politikere kan føle at de har god samvittighet, slår Garnes fast.

Vestli Vel er en politisk nøytral interesseorganisasjon og vil samarbeide med alle som vil gjøre en jobb for bydelen .

– Vestli Vel er med vår størrelse, hvis vi hadde sammenlignet oss med norske kommuner, stor i norsk sammenheng. Stovner erNorges største bydel.

Tokerudbekken

Ferdigstillelse av prosjekter som har stått uferdige siden byggestart på 70 tallet, er en av vellets arbeidsoppgaver fremover.

– Dessuten vil vi jobbe for felles vaktmestertjenester, felles innkjøp av tjenester, felles retningslinger/vedtekter/ordensregler, sier Garnes, som også vil jobbe mot bydel/kommune for at gjøremål ikke blir forsømt.

– Tokerudbekken har blitt forsømt i 40 år, vi vil forsøke å sette denne tilbake i stand. Vi vil også forsøke å revitalisere Rusken-aksjonen i vår bydel.

– Vi vil jobbe for Fossumdiagonalen og med biltrafikk, jobbe for gode og raske løsninger og vi krever dessuten stopp i planene for deponi av snø på Bånnkall, sier Garnes.

Vellet vil dessuten jobbe for å få ned flystøyen til det nivået som ble lovet før hovedflyplassen ble bygget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere