RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kjempe i toppen

Lars Falao er i gang med sin tredje sesong som trener i Klemetsrud. Med mange nye spillere satser klubben på å henge med i toppen i en tøff avdeling

Klemetsrud: Jeg tror ikke vi er gode nok til å rykke opp ennå, sier Lars Falao.
Treneren har ambisjoner med laget sitt, og tror laget kan hevde deg bra i en veldig tøff avdeling.
På papiret er det veldig mange bra lag i pulja vår. Fredrikstad 2, Sparta 2, Follo 2, KFUM/Oslo, Lisleby og Østsiden er lag som helt sikkert kommer til å være gode, sier Falao.
Men Klemetsrud akter å henge med.
Vi har en bra spillerstall, men utfordringen vår er å bli mer samspilte. I fjor var vi gode mot de gode lagene, og dårlige lagene. I år er målet å bli mer stabile, sier Falao.

Har variert

Så langt i vinter har Klemetsrud vært litt ustabile.
Vi har mange positive resultater i treningskampene, men spillet har variert veldig. Men i kampen mot Manglerud Star (2-2) synes jeg vi var veldig gode da de satte inn på alt de hadde av spillere, sier Falao.
Klemetsrud har et jevnt lag uten de helt store stjernene, men Ali Haidar har kommet litt i fokus i vinter.
Vi har fått en del henvendelser på Ali, og blant annet Lillestrøm har vist interesse for han. Så jeg tviler på at han blir hos oss ut sesongen, sier Falao.
12. april reiser Klemetsrud på treningsleir til Han-herred i Danmark, men da er allerede den første kvalifiseringsrunden i NM unnagjort. Klemetsrud møter nemlig Ås på bortebane den 10. april.
Det er ikke akkurat noen drømmemotstander, men cupen får bli som det blir. I fjor var det veldig gøy med 1. runde kamp hjemme mot Lyn, og målet er selvfølgelig å nå så langt i år også, sier Lars Falao.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere