RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil komme i kontakt med mulige overgrepsofre


Politiet frykter at det kan dreie seg om flere tilfeller av overgrep enn det mannen er siktet for.
Politiet frykter at det kan dreie seg om flere tilfeller av overgrep enn det mannen er siktet for. Foto: ILLUSTRASJONSBILDE
Oslo politidistrikt har utvidet siktelsen mot en mann for tre tilfeller av overgrep mot mindreårige gutter. Imidlertid frykter politiet at mannen i 40-årene kan ha forgrepet seg på flere gjennom mange år.

SENTRUM: Vold -og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt ønsker derfor å komme i kontakt med gutter og menn som kan ha blitt utsatt for overgrep fra mannen som nå sitter varetektsfengslet. Politiet frykter han har forgrepet seg mot mindreårige i flere år tilbake.

Tilbake til 80-tallet

– Overgrepene har skjedd mot unge gutter, og vi frykter han har forgrepet seg mot flere personer helt til slutten av 1980-tallet og fram til i dag, skriver politinspektør Hanne Kristin Rohde på facebooksiden til vold -og sedelighetsseksjonen.

Ifølge politiet har mannen jobbet som lærer, i barnehage og som vaktmester. I tilegg har han hatt verv i fritidsklubber, som karatetrener og i speideren. Forholdene politiet kjenner til har skjedd i Oslo sør-øst samt på Romerike.

Opparbeidet tillit

Politiet utelukker ikke at han har operert i flere andre distrikter. Hans fremgangsmåte er å opparbeide tillit blant de gutter han blir kjent med, for deretter å forgripe seg på dem.

– Vi oppfordrer unge gutter eller menn som kjenner seg igjen i disse beskrivelsene til å ta kontakt med oss, sier Rohde.

Politiet kan nås på disse numrene:Telefon dagtid: 22669163. Telefon kveld og natt: 22669966

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere