RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil lage håndballfest


Johannes Hippe (t.v.) og Christian O´Sullivan møter Stord til dyst i den siste hjemmekampen i 2009.
Johannes Hippe (t.v.) og Christian O´Sullivan møter Stord til dyst i den siste hjemmekampen i 2009.
BSK/NIF er lei av tomme seter på hjemmekampene. Nå vil overraskelseslaget ha fullsatt hall i årets siste hjemmekamp.

BEKKELAGET/NORDSTRAND: – Det bor så mange mennesker på «Høgda», så det er synd vi ikke klarer å fylle hallen. Med tanke på hvor godt laget har gjort det i år, er det egentlig rart det ikke har vært stappfullt, sier Tom Nilsen i BSK/NIF i forkant av oppgjøret mot Stord søndag.

Mot Bodø i serieåpningen kom det 425 tilskuere. Etter det har tallene stort sett vært langt nede på 300-tallet. Det er rundt halvparten av kapasiteten i Nordstrandshallen.

– Nå har vi delt ut 500 fribilletter, og vi har også satt i gang en konkurranse blant juniorspillerne i klubben. Det er plass til 650 tilskuere i hallen, og vi håper og tror det blir helt fullt mot Stord, sier Nilsen som blant inviterer til gløgg og pepperkaker i tillegg til 60 minutter eliteseriedramatikk.

Mange onsdagskamper

Også spillerne Johannes Hippe og Christian O"Sullivan håper på stinn brakke.

– «Klacken» har gjort en kjempegod jobb med å skape bra trykk i hallen, men ellers har det vært skuffende. Det er trist at ikke flere kommer for å se oss, sier Johannes og Christian.

Sportssjef Henrik Wilhelmsen er glad for at BSK/NIF endelig får vist seg frem på hjemmebane på en søndag.

– Onsdag klokka seks er nok ikke det beste kamptidspunktet, og det kan nok ha hatt mye å si for tilskuertallene. Dette er første gang siden serieåpningen vi spiller hjemme på en søndag, sier Wilhelmsen.

Gode hjemmekamper

BSK/NIF har mye å revansjere i søndagens kamp. I årets første bortekamp var nettopp Stord motstander, og gjestene fra Oslo måtte reise hjem med 5-målstap i bagasjen.

– Vi håper vi kan gi folk følelsen av det samholdet vi har i laget. Vi har selv gått rundt og delt ut kampbilletter, sier Johannes Hippe.

BSK/NIF-spillerne har mange gode opplevelser på hjemmebane i år.

– Vi har stort sett vunnet hjemme, og i tillegg har det vært spennende kamper. Derfor er det rart det ikke kommer flere folk på kampene, sier Christian O"Sullivan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere