RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil løfte NIF

For første gang har Nordstrand håndball ansatt en markedsdirektør på fulltid. Morten Nilsen skal sammen med Lise Mathiesen løfte klubben med en ny treårsplan.

Nordstrand: Morten Nilsen er ny markedsdirektør og daglig leder, mens Lise Mathiesen har tatt over jobben som administrativ leder etter Mette Blomquist. Nilsen er ny i Nordstrand-miljøet, mens Mathiesen er ei ekte NIF-jente.

Jeg har vært her i alle år, til og med spilt håndball her selv, smiler Lise Mathiesen. For rundt 10 år siden var hun daglig leder i Nordstrand Idrettsforening, men nå er det Nordstrandshåndball for alle pengene.

Prioritere ny hall

Morten Nilsen er fra Sarpsborg og havnet i Nordstrand håndball elite litt tilfeldig, etter bakgrunn som blant annet kommersiell rådgiver for både norske og utenlandske fotballklubber. I forkant av nabooppgjøret mellom Nordstrand og Bækkelaget førstkommende onsdag skal han presentere en flunkende ny treårsplan for klubben. Nilsen nevner talentutvikling, ny håndballhall og ny strategi for frivillig arbeid som hovedlinjene i planen.

Vi ønsker at alle rundt NIF skal være med på å løfte klubben. Og vi ønsker å gi frivillige mer konkrete oppgaver. Dessuten skal prioritere en utredning for å bygge en ny håndballhall, sier Nilsen.

Mathiesen og Nilsen er meget opptatt av talentutviklingen i klubben.

Nordstrand har et av landets beste ungdomsavdelinger og det skal vi gjøre det beste ut av, påpeker Lise Mathiesen.

Det er jo klubbens arvesølv, så de må vi ta godt vare på. Og så bør vi regne med ett eller to kjøp av rutinerte spillere hvert år for å komplimentere troppen, legger Nilsen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere