Gå til sidens hovedinnhold

Vil nærme seg Wozniacki

Helene Auensen fikk en lærerik opplevelse mot tennisstjernen Caroline Wozniacki i forrige uke. Neste år håper hun avstanden mellom dem på WTA-rankingen er langt mindre.

HASLE: Oppvisningskampen på Riksanlegget på Hasle ble en morsom og lærerik test for Helene, ranket som nummer 875 i verden. Motstander Wozniacki var før møtet rangert som den 13. beste kvinnelige tennisspilleren.

Det ble veldig utfordrende og spennende, og noe helt nytt for meg, sier Helene.

NTK-spilleren er ikke i tvil om at hun er mange erfaringer rikere etter kampen hun tapte 0-2 i sett (0-6, 4-6).

Det var mye nerver ute og gikk i første sett, men etter hvert koste jeg meg. Alt i alt er jeg fornøyd med egen innsats, og dette lærte jeg veldig mye av, sier Helene.

Vil avansere

Mens Wozniacki allerede har kommet svært høyt på WTA-rankingen, har også Helene mål om å klatre mange plasser neste sesong.

Målet er å gå komme inn på topp 500. Det kan gå fort å klatre hvis man gjør det godt i mange turneringer, sier Nordstrand-jenta. For å klatre poeng, regner 19-åringen med mange reisedøgn neste år.

Jeg kommer nok til å spille rundt 25 turneringer, tror Helene.

Etter oppvisningskampen i forrige uke, har det mest blitt trening for tennistalentet.

Nå skal jeg bare spille hjemme i noen uker. Frem mot jul er det ganske lite som skjer, men noen turneringer blir det, forteller Helene Auensen.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21