Vil samle Frogner-ungdommen

I november har Cora Gabrielle Møller Jensen (15) og Pernille Grimeland Røsvik (17) fra Frogner ungdomsråd planer om å samle bydelens ungdom.

I november har Cora Gabrielle Møller Jensen (15) og Pernille Grimeland Røsvik (17) fra Frogner ungdomsråd planer om å samle bydelens ungdom. Foto: Foto: Marianne Holøien

Cora Gabrielle Møller Jensen (15) og Pernille Grimeland Røsvik (17) fra Frogner ungdomsråd planlegger en stor ungdomskonferanse for bydelen til høsten.

FROGNER: Ungdomsrådet i Frogner har planer om å samle ungdom fra ulike ståsteder og organisasjoner til en stor ungdomskonferanse.

– På dette møtet vil få ungdom fra hele bydelen til å diskutere og ta opp saker som gjelder vår bydel, sa Cora Gabrielle Møller Jensen (15) og Pernille Grimeland Røsvik (17, leder av rådet) da de troppet opp i bydelsutvalget på tirsdag.

Med seg hadde de en invitasjon sin til bydelspolitikerne om å bli med på konferansen.

– Det er veldig ønskelig om noen ønsker av komme for å komme i dialog med ungdommen og sette seg inn i hva vi brenner for, er invitasjonen til politikerne.

Ungdomsrådet ser for seg en slik konferanse i november. Ideen har de hentet fra østkanten av byen.

– Vi har fått ideen fra Grorud bydel, som gjennomført dette med bydelspolitikerne til stede. Nå vil vi føre dette videre, sa ungdomsrådsrepresentantene som håper bydelens politikere innfinner seg i november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.