RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil sette opp 20 nye reklametårn

Selv om politikerne har vedtatt å fjerne de 40 reklametårnene i Oslos gater, vil JC Decaux sette opp 20 nye lysende reklametårn.

Sentrum: I dag står det 40 fire meter høye og lysende reklametårn i Oslos gater. Oslo-politikerne har vedtatt å fjerne tårnene, men reklameselskapet JC Decaux har påklagd vedtaket. Saken ligger nå til behandling.

Det er Aftenposten som nå melder at reklameselskapet i brevs form til Plan- og bygningsetaten varsler om at de vil sette i gang byggingen av de siste 20 tårnene.

For tre år siden fikk reklameselskapet tillatelse til å sette opp 60 reklametårn. Mens klagen behandles ønsker reklameselskapet å sette opp de 20 siste tårnene. Tillatelsen utløper nemlig i slutten av juli og hvis ikke arbeidet med de siste tårnene er igansatt innen denne fristen, bortfaller tillatelsen til å sette opp tårnene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere