RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil skaffe transport


Kari Svendsen (A) mener trialungdommene må kjøres til Hvervenbukta for at gruppa på Skullerud skal kunne opprettholdes.
Kari Svendsen (A) mener trialungdommene må kjøres til Hvervenbukta for at gruppa på Skullerud skal kunne opprettholdes.
Flertallet i Østensjø BU ønsker å transportere trialkjørerne på Skullerud til Hvervenbukta.

ØSTENSJØ: Trialløypa bak Skullerud aktivitetshus ble lagt ned for åtte år siden. Deler av løypa ligger innenfor markagrensa.

Vi ser at mulighetene for fortsatt kjøring på Skullerud er ganske små. Om vi skal få til dette tilbudet, må vi få noen til å kjøre disse ungdommene, sa Kari Svendsen (A) på siste møte i BU.

Uansvarlig

Høyre er ikke interessert i å forfordele ett idrettslag fremfor andre. Mange kunne tenke seg ha en bil til å frakte utsty, som bydelen betaler for. Det er uansvarlig å legge fram noe sånt uten å vise til hvor man skal dekke inn dette på budsjettet, sa Astrid Arnslett (H).

Det er ikke snakk om å kjøpe en bil. Vi ser for oss et samarbeid med et annet idrettslag. Vi må finne en løsning for transport. Det eneste vi ber om er at dette vurderes her, med sikte på å finne en hensiktsmessig løsning, svarte Per Nygaard (SV).

Jeg slutter meg til Arnsletts forslag, for jeg vet dere har tenkt til å foreslå å kjøpe denne bilen, sa Britt Inglingstad (V).

Ba om møte

Flertallet ba administrasjonen ordne møte med relevante byråder for å kunne diskutere åpning av trialløypa.

Politikerne ba også om at det legges fram en løsning på transportbehovet til trialgruppa, slik at de kan benytte løypa i Hvervenbukta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere