RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil slå hardt ned på uro

Et forsterket samarbeid mellom senterledelse, politi, barnevern, ungdomsteamet, utekontakter og frivillige vil slå hardere ned på all uro på og ved Senter Syd.

MORTENSRUD: Alt butikktyveri politianmeldes og bråk rundt senteret tolereres ikke lenger, sier senterleder Richard Elphinstone. Tiltaket kommer etter at senteret i flere år har vært plaget av at ungdomsgjenger bruker senteret som møteplass. Dette har medført en del bråk i tillegg til butikktyveri og naskeri.

Økt vakthold

Men nå slås det hardt ned på all uro, for å gjøre senteret til et hyggelig møtepunkt. Oftere besøk av politiet, tettere vekterrunder, reaksjon ved hver eneste hendelse og bortvisning av uromomenter skal gjøre folk trygge. I tillegg har senteret iverksatt ytterligere satsing på overvåking.

I skolens storefri sluses skoleelevene inn på senteret i puljer på ti. Dermed har senteret mer kontroll med svinn og tyveri.

Positivt tiltak

Vi tror og håper at vi er offensive i forhold til problemene. Derfor er vi også oftere å lese om i politinotisene for tiden, sier Elphinstone. Han håper lokalbeboere opplever tiltakene som positive og forteller at det økte samarbeidet er ressurskrevende.

Poenget er at alle gode krefter forener, smiler senterlederen og legger til at han er svært fornøyd med samarbeidet til Manglerud politistasjon og Holmlia politipost.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere