Gå til sidens hovedinnhold

Vil sperre farlig snarvei

– Det kjører biler i høy fart over plassen her nærmest hele tida, sier de ansatte på United Bakeries som håper på en større veisperre for å unngå ulykker.

ADAMSTUEN: Lokalavisen har fått høre at flere beboere er fortvilet over trafikksituasjonen flere steder i bydelen. En svært kjent plass er «gamle La Sosta» lokalene, på hjørnet av Sofies gate og Ullevålsveien. Her er det daglig bilister som tar en snarvei som kan være svært farlig for tilfeldig forbipasserende og kafébesøkende.

– Det er veldig mange frekke bilister, sier Maria Hassani på United Bakeries. Både Maria og kollega Louise Gustafsson kan bekrefte overfor Lokalavisen at det daglig er bilister som tar snarveien over Ullevålsveien, foran kafeinngangen, og over til Sofiesgate/Brageveien, eller motsatt vei.

Lokalpolitiker Rune Aale-Hansen (gruppeleder for St. Hanshaugen Høyre) forteller at han er blitt kontaktet av flere beboere som belyser dette problemet.

– Det er både oppe ved United bakeries, og nede ved Sofiesgate/Sofies plass at bilistene tar seg til rette, sier Aale-Hansen.

Han mener det bare er en lykkelig tilfeldighet at ingen ulykker er skjedd.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21