RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VINTAGEKLAR: Maria Rognerud, markedsansvarlig for Sæterkrysset, viser her frem en veske, et par sko og en kjole hun mener vil passe godt inn på et vintagemarked. Hun håper Nordstrands befolkning tar oppfordringen og fyller plassen med «finere lopper» under Sæterdagene 25. mai.
VINTAGEKLAR: Maria Rognerud, markedsansvarlig for Sæterkrysset, viser her frem en veske, et par sko og en kjole hun mener vil passe godt inn på et vintagemarked. Hun håper Nordstrands befolkning tar oppfordringen og fyller plassen med «finere lopper» under Sæterdagene 25. mai. Foto: Foto: Aina Moberg

Vil starte Vestkanttorg på Sæter

Et vintagemarked skal bli det nye trekkplasteret under årets Sæterdager 23.-25. mai.

SÆTER: – Lokalbefolkningen inviteres til å lage sitt eget Østkantmarked a la Vestkanttorget. Et tiltak som allerede er godt kjent og veldig populært blant drevne gjenbrukselskere, sier Maria Rognerud, markedsansvarlig for Sæterkrysset.

Populært gjenbruk

– I tillegg til Vestkanttorget er Fretex et populært mål for «skattejegere». Den siste tiden har jo også kjendiser som Jenny Skavland, Pia Tjelta og Kronprinsesse Mette Marit slått et stort slag for gjenbruk i samarbeid med nettopp Fretex, sier hun.

Det er denne stilen med litt «finere lopper» Rognerud håper skal tilbys under Sæterdagene.

– Klær, sko, vesker, smykker, ting og tang kan med fordel bytte eier over bordet istedenfor at man legger tingene ut til salgs på finn.no. Tenk om noen er på jakt etter akkurat det du har tenkt å kaste, sier hun.

Nye kunder til Sæter

Alle som har noe å selge kan møte opp på Sæter innen klokken 11.00 lørdag 25. mai.

– Du må ta med det du trenger av bord, stativ osv, og finne deg en plass selv. Vi regner med at det er plass til hundre selgere, sier Rognerud.

– Det er gratis å være med på vintagemarkedet, men man må registrere seg på forhånd (innen 22. mai) via mail til post@nordstrandsenter.no og legitimasjon vil bli avkrevd på markedsdagen, legger hun til.

Som markedsansvarlig håper hun den nye ideen kan bli en årlig tradisjon som de andre butikkene også kan nyte godt av.

– Det er viktig for Sæterkrysset at de som bor på Nordstrand bruker lokalmiljøet sitt, sier Maria Rognerud.
 

LES OGSÅ:

Nå blir det andre boller hos Anetts conditori

Nyter kafélivet på Sæter

Dette kan bli det nye Sæter

Hus må vike for ny trikkebro

Meide ned syklist i Sæterkrysset
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere