Gå til sidens hovedinnhold

Vil stifte lokal Parkinson- forening

Anslagsvis er det i våre tre bydeler 250 personer med Parkinsons sykdom. Nå planlegges å stifte en lokal forening for dem og deres pårørende.

Våre bydeler:Det vurderes å starte en lokalforening av Parkinson-foreningen Oslo og Akershus. For å undersøke om det er grunnlag, arrangeres et møte på Lambertseter gård onsdag 28. mars kl. 18.00 på Lambertseter gård.

Tanken er at en slik lokalforening skal være et møtested for parkinsonfolk og andre med interesse for sykdommen, sier Sven Bang i Oslo-foreningen. Vi har lokalforeninger i Asker og Bærum, på Grefsen/Kjelsås for dem som bor i Oslo nord og på Vindern for Oslo vest. Men for bydelene Østensjø, Nordstrand og Søndre Nordstrand er det ingen lokalforening.

Det bor altså anslagsvis 250 personer med Parkinsons sykdom i våre tre bydeler, og dette burde være grunnlag godt nok for å få etablert en forening.

På møtet til uken ønsker Magne Roland velkommen. Han er leder av Parkinson-foreningen Oslo. Videre vil seksjonsoverlege på nevrologisk avdeling på Ullevål, Steinar Vilming fortelle om gamle og nye behandlingsmetoder av sykdommen og så til slutt skal det diskuteres dannelsen av ny lokalforening.

Møtet er åpent for alle.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot