RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa i Holmenkollveien beslaglagt

En 46 år gammel kvinne hvitvasket penger gjennom å investere i en villa i Holmenkollveien. Nå har politiet tatt beslag i villaen.

Holmenkollen: Kvinnen er seks ganger blitt dømt for ulike forhold knyttet til narkotikaforbrytelser, trygdebedrageri, korrupsjon, grovt heleri, ågervirksomhet og trusler. Villaen inngikk som en del av et beslag på 6,8 millioner kroner, som også inneholdt seks biler, smykker og kontanter for en million kroner, skriver Aftenposten.
Borgarting lagmannsrett mener at kvinnen har en kriminell livsstil og ikke kan godtgjøre at formuen er bygd opp med lovlige midler. I dommen beskrives hun som en hardkokt yrkeskriminell med total mangel på respekt for lover og regler og mangel på empati med de personer som blir rammet. Blant annet har hun lånt ut penger med 200 prosent rente. Når lånene ikke ble betalt i tide truet hun med torpedoer og i tillegg opplyste hun om at hun visste hvor lånetakernes barn går på skole. I lånesaken er tre advokater som er involvert rapportert til Tilsynsrådet for advokater.
Kvinnen selv forklarer at formuen er bygd opp gjennom prostitusjon, bilimport, veskesalg - og attføringspenger hun er dømt for å ha svindlet til seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere