Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa MAR til Tøyen

Jøran Kallmyr (Frp), byråd for velferd og sosiale tjenester, ønsket Villa MAR velkommen i sitt nabolag.
Jøran Kallmyr (Frp), byråd for velferd og sosiale tjenester, ønsket Villa MAR velkommen i sitt nabolag.
Det var fullt hus da Villa MAR åpnet sine dører i dag. Nærmeste nabo, byråd Jøran Kallmyr (Frp), holdt åpningstalen.

Det er veldig hyggelig å se så mange her, sa en tydelig stolt institusjonssjef ved Villa MAR, Jon Sundelius, da han ønsket velkommen til åpningen i Kjølberggata 9.

For endelig var dagen her da det skulle åpnes et nytt tilbud for metadonbrukere med hovedhensikt å hjelpe brukerne til en mer meningsfylt hverdag. I tillegg til å dele ut metadon/subutex til personer som mottar legemiddelassistert rehabilitering, tilbyr nemlig Villa MAR også sosiale tilbud til brukerne

Før den offisielle åpningen viste Sundelius bydelsdirektør Lasse Østmark og byråd for velferd og sosiale tjenester Jøran Kallmyr (Frp) rundt i de nyoppussende lokalene.

Kallmyr, som selv er beboer i Kjølberggata ønsket på sin side Villa MAR hjertelig velkommen i nabolaget, da han holdt sin åpningstale.

Gratulerer med dagen! Alltid når man hører at det skal åpne slike steder får man høre om naboene som blir skeptiske og klager. Jeg bor selv i nabolaget og jeg vet at folk vil se på Kjølberggata som like hyggelig nå som Villa MAR er åpnet, sa han.

Kallmyr kunne ikke få fullrost bydelsutvalget i Gamle Oslo nok for den jobben de har gjort samarbeid med Rusmidelletaten.

De har gjort en kjempejobb. Dette er et sted som handler om så mye mer enn utdeling av metadon, dagtilbud som dette er veldig viktig for brukerne, understreket han.

Også bydelsdirektør Lasse Østmark understreket viktigheten av at Villa MAR hadde en lokal forankring og ønsket dem hjertelig velkommen til bydelen.

Jeg er veldig glad for det gode samarbeidet vi har hatt, sa han under åpningen.

Dette skal bli et sted hvor brukerne har det hyggelig og vi har et godt miljø. Vi skal ikke ta over ansvaret til bydelen eller fastleger, emn være et supplement, understreket Sundelius som også ønsket å invitere bydelen til å bruke stedet for møtevirksomhet eller spise lunjs med brukerne.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!