Villa til 22 millioner til salgs på Grefsen

– En sjelden anledning, mener megler Pål Bråten i Aktiv Eiendomsmegling, om boligen med prisantydning på 22 millioner.

GREFSEN: Torsdag ble Grefsen-boligen lagt ut på Eiendomsnett.no og Finn.no – «Eksklusiv villaeiendom i tidløs funkisstil – med panoramautsikt over Oslo by», til prisantydning 22 millioner kroner.

Sjelden anledning

– Dette er definitivt en sjelden anledning. Det er svært få slike eiendommer på Grefsen. Kombinasjonen av bygningens størrelse, standardens særegenhet og kvalitet, gjennomførte gode materialvalg, utsikten over Oslo by av de sjeldne, samt store eplehage, gjør at dette kan være en interessant eiendom for bevisste og kravstore kjøpere, sier Pål Bråten i Aktiv Eiendomsmegling i Grefsenveien.

Han sier det er vanskelig å si noe om markedet for denne typen hus.

– Selger har hatt det helt fantastisk i huset, men er nå på utkikk etter noe mindre. Markedet for denne typen boliger er det vanskelig å si noe klart om, men vi har merket oss tendensen til at flere og mer kjøpesterke kunder i de senere år har fått opp øynene for området.

– Ujålete område

– Tradisjonelt sett har jo det blitt omsatt mest boliger i denne prisklassen lenger vestover i Oslo, men vi ser antydninger til at den tradisjonelle Oslo vest-kjøperen i større grad ønsker seg til et mer ujålete område, sier megleren.

Han mener Disen, Grefsen og Kjelsås i så måte peker seg ut som et gode alternativer.

– Her er gode oppvekstsvilkår for barna; et rikt aktivitetstilbud og gode skoler står da ofte i fokus.

– Området er «landlig», men likevel kort avstand til sentrum, sier megleren, og legger til at første visning er søndag 1. september.

To utleieleiligheter

Boligen har 403 kvadratmeter i bruksareal, og tomten er på 1090 kvadratmeter, satt opp i 1961.

Eiendommen har også to utleieleiligheter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.