*Nettavisen* Nyheter.

Ville betale taxitur med narkotika

Dømt: En 25 år gammel mann er dømt til ni måneders fengsel for narkotikabesittelse, salg og trusler mot en drosjesjåfør. Illustrasjonsfoto: Nils Skumsvoll

En 25-åring ble nylig dømt for besittelse av narkotika og trusler mot en drosjesjåfør.

Lodalen/Tøyen/Grønland/Oslo tingrett: Den 25 år gamle mannen, som bor Lodalen, ble i løpet av et halvt år tatt tre ganger for besittelse av narkotika. Den 14. desember i fjor ble han tatt med 4,2 gram hasj i Vaterlandspassasjen, den 4. juni i år ble han tatt med 5,8 gram hasj i Brugata da han forsøkte å selge stoffet til en sivil politibetjent. Og den 12 august ble han tatt for besittelse av 0,65 gram kokain og 13,53 gram hasj på baksiden av Stargate på Grønland.

Da saken mot 25-åringen nylig ble behandlet i Oslo tingrett sto mannen også tiltalt for å ha forulempet, skreket, truet en taxisjåfør med flaske. 25-åringen forsøkt også å betale for en taxituren til Lakkegata med et narkotisk pulver den 24. juli i år.

25-åringen er tidligere domfelt åtte ganger. Deler av den siste dommen fra 2006 ble gjort betinget og forholdene han nå sto tiltalt for var begått i prøvetiden til denne dommen.

Mannen ble frifunnet for besittelsen i Vaterlandspassasjen, men ble dømt for resten. Han fikk ni måneders fengsel, hvorav 90 dager gjøres betinget med en prøvetid på to år hvis 25-åringen underkaster seg behandling for sine rusproblemer i prøvetiden. Mannen ble også dømt til å betale 2000 kroner i saksomkostninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag