RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Ville gå på E6 til Gardermoen

En veloppdragen hund, en innbruddstyv som ble forstyrret og en 22 år gammel edru mann som ville gå E6 helt til Gardermoen.

Mistet lappen etter ulykke

HOLTET: Ved 14-tiden mandag kolliderte en bil med en sykkel i Kongsveien på Holtet. Bilisten stakk fra stedet, men ble funnet av politiet like etterpå. Den 31 år gamle kvinnen som kjørte bilen mistet førerkortet fordi hun stakk fra ulykkesstedet og fordi hun ikke overholdt vikeplikten da hun kolliderte med syklisten. Syklisten ble kjørt til legevakten for sjekk, men skal ikke ha fått alvorlige skader.

Veloppdragen hund oppsøkte politiet

MANGLERUD: En blandingshud, med mye husky i seg, kom mandag ved 14.30 tiden spaserende inn på Manglerud politistasjon. Den var ikke i følge med noen og politiet forsøkte å lese av hundens elektroniske merking uten hel. Viking måtte derfor tilkalles og bisto med å få hunden tilbake til sin rettmessige eier.

– Det var en skikkelig snill og veloppdragen hund som kom til politiet da den ikke kunne finne eieren sin, sier stasjonssjef Janne Stømner ved Manglerud politistasjon.

Fant øks og brekkjern etter innbruddstyv

ØSTENSJØ: En huseier kom like før klokken 20 tirsdag kveld hjem til boligen i Østensjøveien. Han fant der inngangsdøra brutt opp og flere esker med eiendeler pakket og klare i gangen. På utsiden av huset lå en øks og et brekkjern og var brukt til å bryte opp døra. Innbruddstyven hadde ikke fått med seg noen ting og ble heller ikke funnet.

– Innbruddstyven har trolig blitt forstyrret og stakk fra stedet, sier stasjonssjef Janne Stømner ved Manglerud politistasjon.

Skulle gå på E6 til Gardermoen

KLEMETSRUD: En politipatrulje fra Manglerud politistasjon kom klokken 01.30 natt til onsdag over en 22 år gammel mann som gikk langs E6 ved Klemetsrud. Mannen forklarte politiet at han hadde tenkt å gå til Gardermoen. Han var ikke ruset, men utenbys fra og dermed trolig uvitende om de 66 kilometerne han måtte tilbakelegge før han kom til flyplassen. Mannen fikk skyss av politiet til Ryen og beskjed om å komme seg videre med tog eller liknende.

Les også:

Dette kjøpesenteret får pol

Eiendomsmegler tjente 840.000 på én telefon

– Ingen menneskerett å bo i Oslo

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere