RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villmannskjøring ved Smestad

En mann kjørte inn i flere andre biler på Ring 3 i morges. Da politiet kom til ulykkesstedet, var sjåføren bevisstløs, melder NRK.

Smestad: - Vi fikk melding om en bil som kjørte merkelig, som et vitne sa. Så fikk vi kjapt melding om at den har kollidert med flere andre biler, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Runar Skarnes, til NRK.
Kollisjonene skjedde i vestgående retning på Ring 3 ved avkjøringen til Smestadlokket, og politiet kom raskt til stedet.
- Vi har kontroll på føreren, men han er nå ubevisst, og vi må ha frem ambulanse for å vurdere hans tilstand, fortsetter Skarnes.
Politiet vet foreløpig ikke hvorfor mannen kjørte så ukontrollert.
- Det kan være flere muligheter, for eksempel sykdom eller rus, sier operasjonslederen.
Det skal ikke være andre personskader i de mange kollisjonene, men det meldes om store trafikkproblemer i området. Politiet prioriterer å sørge for å gi sjåføren den hjelpen han trenger, men vil deretter starte etterforskning for å finne ut hva som har skjedd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere