RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinderenkoret er klare for Chat Noir. foto: Utlånt
Vinderenkoret er klare for Chat Noir. foto: Utlånt

Vinderenkoret inntar Chat Noir

Vinderenkoret er i vinden igjen; Søndag står de på scenen på selveste Chat Noir.

VINDEREN/SENTRUM: "Jeg har en drøm", er en musikalforestilling med sanger fra Mamma Mia, Fame, High School Musical, Grease, Løvenes Konge og Jungelboken, forteller kunsterisk leder for Vinderenkoret, Kathinka Isaksen.

På "Mamma Mia"

For å få med seg en real dose med inspirasjon tok Isaksen med samtlige medlemmer i koret med familie og venner på første prøveforestilling for musikalen "Mamma Mia" på Folketeateret. Dagen etter var det svært god stemning på øvelsen.

Vi har delt medlemmene, i alt rundt 100 barn og unge, opp i fire grupper, slik at instuderingen har blitt mer effektiv. Vi har jobbet iherdig med dette prosjektet siden januar, og nå føler vi oss klare for å innta scenen, om enn med noen sommerfugler i magen, sier Isaksen.

Overraskelser

Koristene er i alderen 6-14 år og på Chat Noir har de i tillegg fått med seg 20 dansere og sangere fra Vinderen Dansestudio.

20 dansere fra dette studioet vil dukke opp på flere tidspunkt i musikalen, så her er det duket for flere overraskelser for publikum, sier Isaksen.

I fjor satte Vinderenkoret opp sin første musikal, og i år er det musikalen "Jeg har en drøm", som skal ta publikum med storm. Lørdag og søndag formiddag øver de sang- og danseglade barna for siste gang, før forestillingen søndag klokken 15.00. Isaksen er strålende fornøyd med mottagelsen korister og dansere har fått på Chat Noir.

De byr på sin profesjonalitet, selv om utøverne ikke er profesjonelle. Hele veien har de tilbudt oss sine krefter og det har vært et svært spennende samarbeid, sier Isaksen.

En sjanse

Kun en forestilling er satt opp på Chat Noir, så ønsker man en plass blant publikum råder Isaksen folk til å skaffe seg billetter så raskt som mulig.

Vi har en forholdsvis ny nettside som oppdateres regelmessig. På vinderenkoret.no kan man finne spennende stoff om koret og informasjon om de prosjektene vi har, forteller hun.

For billetter til forestillingen på Chat Noir: billettluka.no/ 22832202

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere