RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinmonopol robbet for dyre champagner


Bilen braste inn gjennom inngangsdøren natt til nyttårsaften
Bilen braste inn gjennom inngangsdøren natt til nyttårsaften
Natt til nyttårsaften kjørte tyver inn i Vinmonopolet på Briskeby med en BMW og stjal flere 12.000 kroners-flasker med champagne.

Klokken 04.26 natt til onsdag fikk politiet inn melding om en rød BMW som hadde kjørt inn i Vinmonopolets utsalg på Briskeby i Oslo. Bilen kjørte inn i inngangen og delvis inn i lokalet.

NRK melder at tyvene fikk med seg flere eksklusive champagne-flasker til 12.000 kroner.

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Tor Grøttum, sa til NRK Østlandssendingen at det var to gjerningsmenn som hadde vært inne i vinmonopolet i Briskebyveien og forsynt seg med en del flasker.

Politiet vet ikke hvor store verdier tyvene fikk med seg, men ifølge Vinmonopolet var flere treliters-flasker med champagne av merket Dom Perignon noe av det som ble stjålet. En slik flaske koster 12.000 kroner.

Politiet har flere signalement på tyvene etter de har studert overvåkningsbildene. Den ene gjerningsmannen var iført hvit lue, alpinbriller, mørk anorakk, mørke bukser og hvite sko, mens den andre hadde på seg mørk jakke med pels, mørk bukse, og var om lag 180 cm høy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere