RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn billetter til cupfinalen

Nå kan du vinne billetter til cupfinalen mellom Rosenborg og Molde på Ullevaal stadion 24. november. Klarer du å gjette på om dittOslos redaktør Tore Bollingmo klarer å score mot Vålerenga-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn? Se video!

OSLO: Mediehuset dittOslo og Vålerenga samarbeider i år om julekalenderen «Alene med keeper».

23 profilerte Oslo-kjendiser skal gå fra midtbanen alene mot Vålerengas bunnsolide sisteskanse Gudmund Kongshavn hver dag fra 1. desember og frem til julaften på dittOslo.no.

Så blir det opp til leserne å gjette om det blir mål eller ikke. Neste dag avsløres svaret og vi trekker en vinner blant de som svarte riktig.

DittOslos redaktør Tore Bollingmo tok på seg å teste Vålerenga-keeperen, og som en forsmak på julekalenderen kan du frem til torsdag tippe om det blir mål eller ikke.

Blant alle som tipper riktig etter å ha sett videoen trekker vi ut en person som vinner to billetter til årets cupfinale mellom Molde og Rosenborg søndag 24. november.

Se videoen i vinduet over (eller trykk her for å se videoen i eget vindu) og send SMS med kodeord "oslo ja" eller "oslo nei" til 2005. Fristen er torsdag 09.00 og vi offentliggjør vinneren før 12.00 samme dag.

Lykke til!

NB! Tjenesten koster 5 kroner per melding. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere